المصدر:Public Relations

The General Directorate of Training and Development recently organized, the second meeting on the role of departments and training centers in Sudanese universities, Doha  Hall, , Abu Saad, Omdurman Islamic  University.
Prof. Afaf Ahmed, director of the Center, Professor Hassan Abbas Hassan, the OIU vice chancellor  and Prof. Tigani Mustafa, Minister of  country at the Ministry of Higher Education Addressed the Gathering, stressing on the importance of the training course in human rehabilitation and support elements of growth and development.
Gathering discussed four themes included the impact of training on performance, standardization of training curricula, and the focus of the training of trainers. It came out with many of the recommendations in this regard, we wish them to see the light soon, with Allah willing.

كلية تنمية المجتمع بالجامعة تخرج 1900دارسة